lauantai 26. lokakuuta 2013

Pieniä arjen iloja

Eilinen oli täynnä jännitystä joka päättyi pelästymiseen. Kävimme eilen kaupassa ja ulkona ja piipahdimme Anttilassa. Katselimmepa jopa keskustorilla kun känniläinen kompuroi bussilaiturilta asfalttiin naamalleen.

Aamulla vähän touhuilimme pikkuväen kanssa ja lähdimme liikkeelle. Kävimme Anttilassa pikaisesti. Matka sinne meni hyvin, vauva heräsi juuri kun olimme lähdössä Anttilassa vauva heräsi ja nostimme vaunuihin istumaan ja katselemaan.

Kävelimme keskustorille ja jäimme odottamaan bussia. Siinäpä pikkuinen päätti alkaa itkemään ja itki melkein koko bussimatkan kotiin asti. Nukahti vähän ennen kuin jäimme bussista pois.

Siitä jatkoimmekin toisen lapsen kanssa kirpputorille ja isompi pikkumies ihastui autoon eikä suostunut luopumaan siitä. Niinpä ostimme ralliauton :-)

Sen jälkeen suuntasimmekin lääkäriin ja laboratorioon ja kävimme pikaisesti kaupassa ja ostimme torimyyjältä vähän pullaa. Sen jälkeen olikin hyvä kävellä lasten kanssa kotiin. Kotona isompi pikkumies livahtikin nukkumaan :-) loppuilta menikin lasten kanssa puuhaillessa ja herkutellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti