tiistai 22. lokakuuta 2013

Vauvat

Perheeseemme kuuluu 9kk ikäinen vauva. Herra vallaton tutkija. Koko ajan saa pelastella vauvaa jostain jumista tai hakea takaisin kun voimat ja uteliaisuus loppuu kesken reissun. Meillä on, sanoisinko viimeisen kuukauden aikana, opittu valtavasti uusia taitoja. On opittu ryömimään, nousemaan polvilleen ja seisomaan, ottamaan askelia käsistä pitäen, kävelemään tukea vasten ja se on avannut pienelle tutkimusmatkailijalle kokonaan uuden avaran ihmeellisen maailman.

Seuraava tapaus on 2v isoveli joka on viimeisen kuukauden aikana kasvanut kovin ison oloiseksi. Itsevarmuutta on tullut ainakin metri lisää ja omaa tahtoa maili. Uusia taitojakin on opittu ainakin korillinen ja pahanteko on suorastaan jatkuvaa. Tämä tapaus tuntuukin keksivät kaiken, kaksi ensimmäistä on ollut selvästi mielikuvitusrajoitteisia ;)

Viimeisen kahden viikon aikana 9kk ja 2v ovat rakastuneet toisiinsa ja oppineet pari kivaa yhteistä leikkiä ja suorastaan janoavat toistensa seuraa. Molemmat oikein hihkaisevat kun huomaavat toisensa. Viime aikoina onkin useamman kerran todistettu tilannetta jossa toinen hivuttautuu salaa koko ajan lähemmäs ja lähemmäs toista ja lopulta koittaa oikein varovasti mille toinen tuntuu. Nyt kun on saatu toisen huomio niin onkin hyvä koittaa päätyä samaan kasaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti